Initiatieven bevorderend voor de woningmarkt in Overijssel

Initiatieven bevorderend voor de woningmarkt in Overijssel

juni 26, 2021 Uit Door admin

Initiatieven bevorderend voor de woningmarkt in Overijssel

Het is geen geheim dat er veel problemen, met betrekking tot de woningmarkt, zijn. De huizenprijzen stijgen de pan uit, waardoor het voor veel mensen veel moeilijker wordt om een huis te kunnen vinden. Dit geldt ook voor Overijssel, ook hier is de druk op de woningmarkt erg hoog en zorgen woningtekorten en huizenprijzen voor problemen. Daarom zijn er verschillende initiatieven die ervoor moeten zorgen dat het probleem minder groot wordt en ook de goede kanten van de provincie belichten. Lees hier meer over Deventer in beeld en het online woningplatform van de provincie.

 

De mooiste foto’s van Overijssel

Deventer in beeld vind het belangrijk dat de stad belicht wordt op een manier zoals dat nog niet eerder is gedaan. Plekken die voor jou belangrijk zijn, ruimtes in jouw huis of bedrijfspanden, zij zorgen ervoor dat deze zo mooi mogelijk op de foto vastgelegd worden zodat mensen weer verliefd worden op de stad. Je laat de huidige problemen van de woningmarkt even helemaal los en leert zo weer kijken naar en te dromen over een woning en een locatie die helemaal bij jou past. Dus wil jij  mooie foto’s van Deventer dan is Deventerinbeeld een aanrader!

 

Podium voor duurzame woningen in de toekomst

Nu je weer geïnspireerd bent geraakt zou je ook eens kunnen gaan kijken naar de online woning community. Dit platform is opgezet door provincie Overijssel en moet ervoor zorgen dat ideeën over de woningmarkt gedeeld worden. Dit betekent dat stakeholders hun kennis kunnen delen, discussies kunnen voeren en ideeën over een passend duurzaam woningaanbod kunnen gaan vormen. Op deze manier wordt dan ook het beleid in Overijssel vormgegeven en wordt er zo toekomstgericht nagedacht over de woningmarkt, zodat de problemen rondom deze sector zullen afnemen en het makkelijker wordt om in deze mooie provincie te blijven wonen.