Een printer voor kantoor, zo kies je de juiste!

Een printer voor kantoor, zo kies je de juiste!

juni 24, 2021 Uit Door admin

Een printer voor kantoor, zo kies je de juiste!

Een goede printer is onmisbaar op kantoor en door de toename van het aantal thuiswerkers, zien we thuis ook een groei in de verkoop van printers. Een printer voor kantoor draait overuren. Een standaard A4-printer is vaak niet afdoende. Op kantoor willen we veel en snel kunnen printen en het liefst ook kunnen scannen, nieten en kopiëren. Hoe kies je de juiste printer voor kantoor? We hebben het voor je op een rij gezet.

Een printer voor kantoor

Waarom dure printopdrachten naar de drukker sturen als je in eigen huis in dezelfde kwaliteit kunt afdrukken? Zakelijke printers zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er technische printers, grafische printers en all-in-one modellen. Wat is het verschil? En wat zijn de voordelen per type?

Technische printers

Technische printers kunnen snel veel afdrukken. Een typische kantoorprinter voor presentaties, offertes en andere zwart-wit prints die weinig pixels nodig hebben. Ze zijn er in A0 t/m A4 formaat. Met een technische printer bespaar je een hoop tijd en dus ook geld!

Grafische printers

Grafische printers hebben oog voor detail! Hiermee kun je met gemak grootformaat fullcolor drukwerk uitprinten. Campagnemateriaal bijvoorbeeld, grafische printers worden veel gebruikt in de reclame.

All-in-one printers

All-in-one printers bieden alle gemakken van een printer én de mogelijkheid om te scannen, nieten, kopieëren en perforeren. Echte alleskunners dus! A4 all-in-one printers worden het meest verkocht, maar er zijn ook modellen in grootformaat.

Een printer voor kantoor huren

Vind je een printer voor kantoor kopen te duur? Dan kun je er ook voor kiezen om een bedrijfsprinter te huren. Je betaalt hiervoor een vast bedrag per maand en dit is inclusief onderhoud, reparaties en het bijvullen van de inkt. Makkelijker kan niet!